Via Piano

Cajan Witmer brengt de muziek naar je toe

Met de programma’s van Via Piano brengt Cajan afleiding en ontspanning. Zeer welkom op plekken als verzorgingshuizen, ziekenhuizen en revalidatie centra. Maar ook op huisconcerten, op een verenging of een sociëteit is Cajan’s muziek helemaal op zijn plek.

Cajan Witmer neemt je mee op een muzikale reis

Cajan vertelt en bespeelt de piano aan de hand van een thema. Hij brengt herkenbaar repertoire op een persoonlijke en verrassende wijze. De nummers worden ingeleid met anekdotes en leuke weetjes. In het programma “Still got the blues” belicht Cajan de vele kanten van de blues muziek. Zo is het stuk: I’ve got my Mojo working vol van energie. Georgia on my mind is juist ingetogen van karakter.

Bekijk de trailer van Still got the Blues

In het programma “Beestenboel” zorgen de diverse dieren voor een vleugje humor zoals in The Pink Panther. Van “De Kevers”, beter bekend als “The Beatles, speelt Cajan With a little help from my friends.

Bekijk de trailer van Beestenboel

Bekijk een video met impressies van ViaPiano, geschoten in twee verzorgingstehuizen:

Wilt u Cajan uitnodigen met Via Piano?

Bel of mail en vraag naar de mogelijkheden voor uw locatie.
De contactgegevens van Cajan staan hier.

Referenties:

Pinar, medewerkster verpleeg en verzorgingshuis Bosbeek in Heemstede over Via Piano:
“Ik zag dat de bewoners aan het genieten waren. Ze gingen mee neuriën, een beetje met de heupen bewegen, en je zag alleen maar stralende gezichten. Ik vond het heel mooi dat het op deze huiskamer gedaan kon worden. Het was knus, het was gezellig, het was niet zo groot, dus dat voelde ook wel warm aan.”

Rob Vos
, geestelijk verzorger van het Tergooi ziekenhuis, over Via Piano:
“We hebben om de twee weken een muzikaal optreden in het ziekenhuis. Cajan Witmer speelde inmiddels al vele malen voor patiënten en bezoekers. Hij weet patiënten en bezoekers telkens weer te raken met zijn pianospel en enthousiaste uitleg van de gekozen nummers. Zo ontstaat er een mooie interactie met het publiek. Blues, jazz, klassiek of pop, Cajan smeedt het aan elkaar in een aantrekkelijk programma.”

Via Piano Praktisch

Cajan neem zelf een geluidsinstallatie mee, met name voor de toelichtingen. Indien er geen piano of vleugel aanwezig is, kan hij met een elektrische piano komen.

Via Piano en Covid-19

Cajan komt alleen en neemt weinig ruimte in beslag. De opstelling van de luisteraars gaat in overleg met de locatie. Eventueel doet Cajan twee uitvoeringen, zodat het publiek opgedeeld kan worden. Hij is zeer flexibel in het moment van uitvoeren; de locatie kan op langere, maar ook op korte termijn afspraken maken. Aanpassingen zijn altijd bespreekbaar.

Download Posters voor Via Piano

Hieronder twee posters voor de verschillende programma’s van Cajan, Beestenboel en Still got the blues. Deze kunt u downloaden, en printen op A4 of A3. Het onderste vak kunt u gebruiken om datum, tijd en locatie van het optreden in te vullen. Als u op de foto’s klikt krijgt u in een nieuw scherm een PDF van de poster.

Klik en download PDF
Cajan Witmer - Still got the blues
Klik en download PDF